Ny-, om- og tilbygning i Aalborg, Støvring og omegn

Ønsker I at bygge om, bygge til eller renovere, så kontakt en professionel håndværker med den rette erfaring – og kom godt fra land.

Så er I garanteret en ideel byggeproces, hvor alt fra papirarbejde, byggetilladelser til den sidste skrue følger alle forskrifter – både hvad angår kvalitet, energioptimering og ikke mindst økonomi.

Min faglige stolthed er jeres garanti for en dedikeret og erfaren sparringspartner, som kender byggeprocesserne. Kontakt mig på tlf. 22 79 78 81 og få en snak om jeres ønsker og udfordringer med tilbygning, ombygning og nybyggeri.

Nybyggeri og tilbygninger

Udvid hjemmet med et ekstra børneværelse, som er i tråd og harmoni med resten af huset eller få flere kvadratmeter til kontoret, så I har de rette fysiske forudsætninger for vækst og trivsel.

Uanset jeres ønsker og behov, så sørger vi i fællesskab for at gøre en uoverskuelig byggeproces til et bekymringsløst fællesprojekt.

Sammen sætter vi realistiske mål og vurderer de forskellige facetter, så alt fra budget, ønsker, behov og det med småt går op i en højere enhed.

Hos Støvring Tømren er I, i gode hænder både før, under og efter byggefasen.

Uanset ønsker og behov, så garanterer jeg nybyggeri og tilbygninger, hvor I samarbejder med en totalleverandør med faste samarbejdspartnere, som udelukkende leverer og vægter ærlig kommunikation og faste aftaler – præcis som jeg selv gør.

Jeg lever af tilfredse kunder og ved at min succes beror på mine kunders tilfredshed.

Jeg hjælper med nybyggeri og tilbygning af: 

  • Ekstra børneværelse, bryggers eller udestue
  • Garage, carporte og terrasser
  • Sammenlægning af rum
  • Tagkonstruktioner med kviste

eg realiserer drømme ved at forene kvalitet og økonomi

Tilbygninger er den ideelle løsning, hvis man ønsker at tilpasse sit nuværende hjem til en fremtid med nye behov. Familieforøgelse, bedre økonomi eller nye hobbyer. Støvring Tømren ved, at pladsmangel er et spørgsmål om at være kreativ samt at tilpasse og se mulighederne i det eksisterende byggeri.

Ønsker I derimod et større nybyggeri, så har jeg et tæt samarbejde med lokale arkitekter, som kan indfri muligheder og ønsker og i samarbejde med dem, sørge for at ideerne på tegnebrættet bliver til virkelighed.

Jeg har stor ekspertise indenfor lavenergi og garanterer gennemførte husløsninger, som er udført i moderne og prisdygtige byggematerialer – til gavn for husets komfort, opgavens økonomi og jeres tilfredshed.

Kontakt Støvring Tømren

Ring på tlf. 22 79 78 81 eller udfyld kontaktformularen og få hjælp og rådgivning til din næste tilbygning eller nybyggeri.

Uanset dit behov, så får du en sparringspartner, som får økonomi, behov og kvalitet til at gå op i en højere enhed.