Nye døre og vinduer – din tømrer i Aalborg og Støvring

  Er husets vinduer og døre slidte og utætte, så kontakt Støvring Tømren og få hjælp til en gennemført løsning, som ikke kun løfter facadens udseende, men som tilmed reducerer hjemmets varmeforbrug med moderne og energioptimerede døre og vinduer.

  Jeg sørger for, at unødvendige forbrugsudgifter investeres i husets værdi og facadens udseende – frem for i radiatoren.

  Så mistænker du karme ved døre og vinduer for at være møre og utætte, eller at isoleringen ved facadens åbninger er dårlig og utidssvarende, så kontakt Støvring Tømren på tlf. 20 45 36 07 og få professionelt råd fra starten – jeg hjælper med alt fra valg af materialer, montering og gode indkøbspriser.

  Jeg får vores døre og vinduer fra følgende leverandører: TL-Vinduer og døre, Velfac og Rational og i følgende materiale: Træ, træ- og aluminiumsvinduer eller mahogni vinduer.

  Tømrer der er med fra start til slut

  Støvring Tømren er med fra start til slut, når du skal have udskiftet hjemmets gamle vinduer og døre. Du bliver vejledet og rådgivet om alt fra valg af materialer og montering samt opmåling og indkøb.

  På den måde er du garanteret en komplet professionel totalløsning, hvor der ikke gåes på kompromis med hverken slutresultatet eller økonomien. Hos Støvring Tømren får du altid en fast pris på opgaven, så du ikke udsættes for uforudsete udgifter eller regninger.

  Og uanset ønsker og behov, så hjælper jeg gerne med inspiration fra mit brede sortiment af forskellige løsninger og fremviser gerne referencer, så du kan se, hvad jeg kalder for solidt, nordjysk håndværk.

  Bestil døre og vinduer efter mål

  Er du i tvivl om, hvilken løsning som matcher bedst til jeres ønsker og husets stil, så har jeg erfaring med alt fra traditionelle trævinduer og -døre til træ- og alminiumsvinduer eller mahogni.

  Uanset præferencer og ønsker, så leverer jeg udelukkende kvalitetsmaterialer, som lever op til den højeste standard indenfor energi- og varmeforbrug og som samtidig er kvalitetssikret og modstandsdygtigt overfor det barske danske klima.

  Jeg gør det billigt og nemt at opretholde en flot og energieffektiv facade.

  Ring på tlf. 20 45 36 07 eller udfyld kontaktformularen og få svar på dine udfordringer om nye vinduer og døre.

  Uanset dit behov, så får du en sparringspartner, som får økonomi, behov og kvalitet til at gå op i en højere enhed.