Nyt tag og tagrenovering af professionel tagdækker!

  Nyt tag og tagrenovering i Aalborg og Støvring

  Et nyt tag eller renovering af det eksisterende tag sørger jeg for bliver en investering – og ikke en udgift. Hos Støvring Tømren leveres der energioptimerede tagløsninger, som ikke blot giver tagkonstruktionen et flot og nyt udseende, men som samtidig øger husets værdi.

  Kontakt mig på tlf. 20 45 36 07 og få hjælp og rådgivning til alt fra renovering, valg af materialer til den bedste løsning i forhold til tagets nuværende tilstand. 
  Jeg har erfaringen, som sikrer jer den ideelle løsning, hvad enten det er en mindre renoveringsopgave eller en komplet ny og energioptimeret tagkonstruktion. 

  Er tagpladerne utætte, tagkonstruktionen forældet eller er indeklimaet dårligt, så kan solidt og gennemført tagarbejde gøre underværker – både i forhold til indeklimaet og husets energiforbrug.

  Støvring Tømren kan hjælpe med alt fra udskiftning af spær, tagplader og udhæng til komplette tagløsninger. Alt efter behov, økonomi og dine ønsker, så tilbydes tagarbejde med fuldt ventileret tagkonstruktioner, effektiv isolering og naturligvis et udseende som matcher husets stil.

  Jeg gør det nemt og billigt at bo flot og energivenligt.

  Tageftersyn – forlæng tagets levetid

  Synlige skader som utætte tagplader kræver akut renovering, men selve tagbeklædningen, tagkonstruktionen og tagisoleringen kan bære rundt på usynlige skader, som i sidste ende kan koste endnu flere penge i forbrug og renoveringsomkostninger.

  Lad os sammen lave en gennemgang, hvor vi gennemgår tag, tagbeklædning og tagkonstruktion for eventuelle faldgruber, som kan forårsage stort varmetab, dårligt indeklima eller i værste tilfælde svækkelse og råd i spær og øvrige bærende elementer.

  På den måde er du garanteret de bedste forudsætninger for at vurdere om tagets tilstand og hvorvidt eventuelle skader kan udbedres med renovering eller om der er god økonomi i komplet udskiftning af hele eller dele af taget.

  Jeg sørger for hele overblikket og sørger for vejledning og rådgivning, så I ikke kun får et trygt og varmt hjem, men samtidig laver en god investering.

  Nyt tag og tagrenovering – jeg hjælper med:

  – Energieffektive og slidstærke tagløsninger

  – Renovering eller helt nyt tag

  – Ventileret tagkonstruktion

  – Effektiv isolering

  – Tagplader, teglsten og tagpap

  – Udskiftning af spær, udhæng, stern, tagrender mm.

  Kontakt din lokale tagdækker i dag

  Ring på tlf. 20 45 36 07 eller udfyld kontaktformularen og få svar på dine udfordringer om tagarbejde, tagrenovering eller om du er bedst tjent med et helt nyt tag. Uanset dit behov, så får du en sparringspartner, som får økonomi, behov og kvalitet til at gå op i en højere enhed.