Isolering af loft – loftisolering i Aalborg, Støvring og omegn

  Minimér varmetabet og reducér varmeregningen med gennemført og energieffektivt isoleringsarbejde til loft og tag.

  Eftersom varme stiger opad er isolering af loft og tag afgørende for at opnå en bæredygtig og billig opvarmning af huset.

  Støvring Tømren har den rette erfaring og know-how indenfor tag- og loftisolering og ved hvad der skal til, for at sikre en god isoleringsløsning med et bæredygtigt resultat.

  Så er dit hus fra før 1980, så kan varmeregningen reduceres betydeligt alene ved isolering af loft og tag. Kontakt mig på tlf. 20 45 36 07 og hør nærmere om dine muligheder for isoleringsarbejde, hvor du kan skrue op for komforten og ned for varmeregningen.

  Tag- og loftisolering

  Isolering af loft og tag er ikke kun en investering i lavere forbrug og en mindre varmeregning, men er samtidig en investering i et bedre og sundere indeklima.

  Med grundig tag- og loftisolering, så kan huset opretholde en mere konstant temperatur uden markante udsving, hvilket betyder mindre pres på radiatorer, gulvvarme mm. og dermed øget komfort i indeklimaet.

  Så er huset på nuværende tidspunkt isoleret med standard 100mm isolering, så er der både god fornuft og økonomi i at udskifte eller efterisolere med en isoleringstykkelse på minimum 350mm.

  Så er I sikret en betydelig besparelse på forbrugsomkostningerne og et trygt og varmt hjem, som er modstandsdygtigt overfor det barske danske klima.

  Nordjysk håndværk, nordjysk kvalitet!

  Ønsker du en vurdering af tagets og loftets nuværende isolering og hvorvidt I kan nøjes med renovering eller komplet udskiftning af loftisoleringen, så kontakt Støvring Tømren og få en erfaren fagmands vurdering.

  Jeg kan tilbyde en komplet analyse af isoleringens forfatning og hvilken fremgangsmåde, som vil sikre jer størst mulig effekt – både i forhold til varmeforbrug og eventuel forestående renovering.

  I de tilfælde hvor den nuværende isolering på loft og tag er intakt og funktionel, så sørger jeg for at genbruge mest muligt, så I reducerer omkostningerne på både timeforbrug og isoleringsmateriale.

  Ventilation af loft- og tagkonstruktion

  Optimalt isoleringsarbejde på loft og tag afhænger af, at tagkonstruktionen er fuldt ventileret. Loftet og taget kan isoleres med mærkbar effekt uanset, men en tagkonstruktion med fuld ventilation er en afgørende forudsætning for optimalt isoleringseffekt samt et ideelt indeklima.

  Kontakt Støvring Tømren

  Ring på tlf. 20 45 36 07 eller udfyld kontaktformularen og få hjælp og rådgivning til din isolering af loft og tag.

  Uanset dit behov, så får du en sparringspartner, som får økonomi, behov og kvalitet til at gå op i en højere enhed.