Hulmursisolering i Aalborg, Støvring og omegn

  En tæt og velisoleret hulmur er det bedste værn mod kuldepåvirkninger og det bedste energitiltag for at opnå et reduceret varmeforbrug.

  Støvring Tømren har oplevet energibesparelser på op til 25 pct. hos almindelige villahuse – alene på baggrund af hulmursisolering.

  Den markante reducering i husets forbrugsomkostninger skyldes, at hulmursisoleringen forhindrer, at kulden trænger ind i murværket og nedkøler bygningen indefra.

  I stedet presses den kulde luft ud til yderste facadevæg, hvilket skaber mindre pres på husets varmekilder, som kan levere en konstant temperatur uden energikrævende kuldepåvirkning.

  Er jeres hus fra før 1980 og ikke efterisoleret, så er der mange penge at spare på isolering af hulmuren.

  Kontakt mig på tlf. 20 45 36 07 og hør nærmere om jeres muligheder for en reduceret varmeregning.

  Isolering af hulmur i Nordjylland

  Støvring Tømren har en lang række tilfredse isoleringskunder i hele Nordjylland, hvor alt fra private husstande, virksomheder til bolig- og ejerforeninger har opnået markante energibesparelser med gennemført og effektiv hulmursisolering.

  Isolering af hulmur har tilmed en æstetisk fordel, da isoleringsarbejdet ikke efterlader tydelige spor på hverken facade eller øvrige bygningsdele.

  Jeg løsner kun enkelte sten murværket eller borer små huller i fugerne, hvorfra indblæsningen af isoleringsmaterialet kan trænge ind.

  Jeg sætter stor ære i at behandle mine kunders hjem, som var det mit eget og jeg forlader det altid uden tydelige spor – andet end værdiforøgelse af huset og besparelse på varmeregningen.

  Kontakt Støvring Tømren

  Ring på tlf. 20 45 36 07 eller udfyld kontaktformularen og få hjælp og rådgivning til hjemmets forestående hulmursisolering.

  Uanset dit behov, så får du en sparringspartner, som får økonomi, behov og kvalitet til at gå op i en højere enhed.